Menu Premium

Vlambeer’s Techno King is nu beschikbaar

Gamekings Redactie 04/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuw jaar betekent een hoop nieuwe games en daar draagt de Nederlandse game industrie natuurlijk zijn steentje aan bij. Net voor het eerste weekend van 2013 wordt er ineens tussen neus en lippen door een nieuw indie project gelanceerd: Vlambeer’s Techno King is nu beschikbaar.

Vlambeer is een Utrechtse gamestudio en bestaat uit twee jonge ontwikkelaars. Ondanks geringe mankracht weet de studio toch zijn stempel te drukken op de games industrie. De twee Nederlandse game ontwikkelaars hebben al flink wat indie titels op hun een naam staan, Vlambeer’s portfolio bestaat onder andere uit: Super Crate Box en Serious Sam: The Random Encouter.

De studio heeft er een handje van om sommige games gratis uit te geven en zo is ook het geval met Techno King. De game is beschikbaar voor PC en Mac en geeft je de opdracht om Neo Tokyo van al het kwaad in de wereld te beschermen. Hoe doe je dat? Met een Giant Mech natuurlijk! Als speler moet je proberen niet geraakt te worden door de enorme vuurkracht van een invasie vijandig mechs en je doet dit door middel van de WASD en muis controles. Het belooft een flinke portie verwoesting met zich mee te brengen en als je Earth Defense Force hebt gespeeld kan het goed zijn dat het design van Techno King je goed zal bevallen.

Ontwikkelaar Rami Ismail liet dan ook weten dat Techno King een flinke knipoog naar Earth Defense Force bevat, maar dan wel met een twist op het einde. Wij op de redactie zijn erg benieuwd of jij, net als ons, enthousiast wordt van games van Nederlandse makelij? Welke Nederlandse (indie) games wil jij gaan spelen in 2013?

Vlambeer's Techno King is nu beschikbaar

Vlambeer’s Techno King is nu beschikbaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch