Menu Premium

Vlak na Sinterklaas kun je Kerstmis gaan vieren in Dead Rising 4

Bas Boudewijn 15/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Twee dagen geleden kregen we zomaar ineens tijdens de Microsoft Xbox E3 persconferentie een epische revealtrailer voor Dead Rising 4 voorgeschoteld. Er miste eigenlijk nog maar één ding en dat was een releasedatum. Twee dagen later lijkt het erop dat het vierde deel in franchise snel gaat uitkomen, want vlak na Sinterklaas kun je Kerstmis gaan vieren in Dead Rising 4!

Omdat de sfeer van Dead Rising overduidelijk niet met Pasen of Pinksteren, maar met Kerst heeft te maken, is het dan ook geen verassing dat de gelekte Xbox Store-pagina aangaf dat we de dag na Sinterklaas – voor de Belgen onder ons op Sinterklaas – alweer de nepkerstboom uit de kelder mogen gaan halen. Volgens de pagina, die inmiddels alweer offline gehaald is, kunnen we vanaf 6 december weer rustig op zombies inhakken met de gekste wapens.

Het is inmiddels alweer bijna drie jaar geleden sinds je voor het laatst kon genieten van een ‘nieuw’ deel in de Dead Rising-serie, welke dit jaar overigens zijn tiende verjaardag viert. Dead Rising 4 is dus niet alleen een gloed nieuwe game, maar ook een jubileum in de serie.

Kun jij niet wachten om tientallen, honderden of duizenden zombies neer te maaien om zo jouw ideale kerstgevoel te verspreiden? Laat het ons even weten in de comments!

Bron: VG24/7

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch