Menu Premium

Vita firmware 1.80 update verbindt je memory card aan één PSN account

Gamekings Redactie 29/08/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De nieuwe Vita firmware 1.80 update verbindt je memory card aan één PSN account. Niet heel denderend nieuws dus, want dit betekent dat het voor Vita gebruikers met meerdere accounts per handheld niet mogelijk is om bestanden van de accounts op één memory card op te slaan.

Zodra je van account wisselt moet je jouw memory card formatten en alle data laten wissen voordat je verder kan. Het volgende bericht op het PlayStation systeem herinnert je eraan:

“The memory card inserted in your system is linked with the following Sony Entertainment Network account. [account name] To use the memory card with your PS Vita system you must format the memory card. If you format the memory card, all data on the memory card will be deleted.”

Nou is het zo dat het nooit expliciet is duidelijk gemaakt dat die optie er voor de nieuwste update was, maar voor iedereen die zijn Vita met meerdere accounts gebruikte is het toch vervelend.

Gelukkig maakt dit het niet onmogelijk om meerdere accounts op een PlayStation Vita te gebruiken. Als je meerdere memory cards hebt is dit geen probleem. Alleen zijn memory cards jammer genoeg niet gratis, en zorgt de 1.80 update dan voor extra kosten. En daar is niemand fan van, toch?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch