Menu Premium

Verwacht geen Nintendo Switch-versie van Mass Effect Andromeda

Maarten van Steijn 03/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Helaas voor de mensen die het zich voor zich hadden gezien om bij de launch van de Switch Mass Effect Andromeda op die console te spelen. Micheal Gamble, werkzaam bij  Mass Effect developer BioWare, heeft gemeld dat er niet actief gewerkt wordt aan een Nintendo Switch-versie van Mass Effect Andromeda, maar dat ideeën zeker open liggen. Hij zegt hierover het volgende:

“We’re not planning on it. If the Switch launches and everyone’s just yammering for Mass Effect, who knows.

De enige Mass Effect-game die ooit voor een Nintendo-platform is uitgekomen, is Mass Effect 3. Deze verscheen voor de Wii U. Voorlopig zit een Mass Effect voor de Switch er dus niet in, maar bij een hoop geschreeuw uit de community wil BioWare er dus wel naar kijken. Overigens heeft de ontwikkelaar op dit moment ook nog geen plannen voor de Xbox Scorpio wat betreft Mass Effect Andromeda.

Toch kunnen Mass Effect fans in de handjes wrijven, want morgen krijgen we nieuwe footage voor onze neus geworpen van Mass Effect Andromeda! Deze footage krijgen we voorgeschoteld vanaf de CES, waar de game wordt getoond tijdens een presentatie van videochipmaker Nvidia.

Mass Effect Andromeda is in ontwikkeling bij Bioware en moet gaan uitkomen in de lente van dit jaar. Zit jij morgen aan je PC gekluisterd voor nieuwe footage van Andromeda? En baal jij van het feit dat Andromeda voor de Switch nog niet in het vooruitzicht ligt? Laat het weten in de reacties!

Bron: VG24/7\

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch