Menu Premium

Vervolg op Curiosity heeft de naam Cooperation gekregen

Gamekings Redactie 27/08/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het vervolg op Curiosity heeft de naam Cooperation gekregen. Molyneux heeft er weer zin in en ook heel wat te melden over zijn nieuwe plan. We zijn dan ook niet anders gewend van de bekende en bijzondere ontwikkelaar.

Er is nog weinig bekend over zijn nieuwe titel, maar hij heeft nu al een spectaculaire belofte naar buiten gebracht. Cooperation gaat volgens Molyneux “het grootste coöperatieve project dat de wereld ooit heeft gezien” worden. Zoals gewoonlijk is de Engelsman weer heerlijk bescheiden.

“Bij Curiosity moet je denken aan het grootste mysterie geplaatst in de digitale wereld ooit, bij Cooperation aan de grootste coöperatieve samenwerking”, Aldus Molyneux. Wat Cooperation precies gaat worden weet nog niemand. De enige info die Molyneux zelf over de game prijsgeeft is dat het misschien wel helemaal geen echte game op zich is, of misschien wel een social game. Een hele hoop wazigheid dus. Het is wel de bedoeling dat de titel een competitieve ‘game’ wordt. Met deze informatie ben je vast geholpen.

Curiosity: What’s in the Cube komt volgende maand uit, het is een game waarbij spelers van over de hele wereld samen een kubus bestaande uit 60 miljoen kleinere blokjes moeten afbouwen. Uiteindelijk gaat één gelukkige gamer vinden wat de kubus verborgen hield. Wat een ‘life-changing’ iets gaat worden met meer invloed dan 50 miljoen dollar. Dat is wel een hele grote belofte, denk jij dat deze waargemaakt gaat worden?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch