Menu Premium

Verschijnt Dragon Age 3 op de next-gen?

Gamekings Redactie 29/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Verschijnt Dragon Age 3 op de next-gen? Het is een nieuw gerucht, maar als we het CV van een level designer van EA Shanghai moeten geloven, wordt het nieuwste deel van de BioWare fantasy-RPG serie Dragon Age een next-gen titel.

De level desginer waarbij deze info gevonden is, Tao Gu, heeft op zijn LinkedIn profiel het volgende staan: “Scope of the DAIII has been chaged, which will target next gen platform and will be postpone to 2014.” Kort gezegd, het terrein van Dragon Age 3 is veranderd, en voor 2014 is het doel een next generation platform. Hoeveel waarheid zit hier in? Het is in ieder geval een behoorlijk kromme Engelse zin. Gaan we daadwerkelijk Dragon Age over twee jaar op een nieuwe generatie consoles spelen? Volgens sommigen is het een vertalingsfout. Het CV zou alleen zeggen dat de game is uitgesteld van 2013 naar 2014. Waar het dan precies zo mis is gegaan dat next-gen er zomaar tussen gepropt zit, weten we alleen niet. Dat zou niet helemaal uit het niets komen, toch?

De game, opvolger van het met gemengde gevoelens ontvangen Dragon Age 2, was al aangekondigd in september. Electronic Arts heeft de boel nu naar 2014 verschoven om er voor te zorgen dat ze meer dan genoeg tijd hebben voor het ontwikkelproces. Wat EA niet heeft laten weten, is naar welke platformen de RPG komt. Dus wie weet zit er wel degelijk waarheid in die vertaling en is dat “lost in translation” gebeuren een slap excuus om ons allemaal een slordig foutje te laten vergeten. EA zelf heeft nog niet gereageerd op de ontdekking. Wat denk jij? Zitten we over twee jaar aan de next-gen, of nog steeds achter onze vertrouwde Xbox 360 en PlayStation 3?

Verschijnt Dragon Age 3 op de next-gen?

Verschijnt Dragon Age 3 op de next-gen?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch