Menu Premium

Verschijnt de Black Ops 2 Map Pack Revolution 29 januari?

Gamekings Redactie 31/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Verschijnt de Black Ops 2 Map Pack Revolution 29 januari? De poster die een nieuwe map pack lijkt te tonen voor het tweede Black Ops deel is opgedoken op Reddit. Het werk van een professionele photoshopper en part-time valse hoopgever? Of een officiële gelekte promo van Activision? Met de titel Revolution brengt dit pakket vijf nieuwe maps met zich mee. Hydro, Grind, Die Rise, Downhill en Mirage. En ook leuk, als bonus een Peacekeeper SMG voor de liefhebbers.

Op een van de coverfoto’s is te zien aan de tekst “First on Xbox live” dat de set eerst voor de Xbox 360 uitkomt. Ook op de cover was 29 januari te vinden als releasedatum. Aangezien dit al over een kleine maand is, gaat het waarschijnlijk niet lang duren voordat Activision zelf wat laat weten over de afbeeldingen.

Wat deze maps precies zijn blijft nog even gokken. Aan de titel en afbeelding van Die Rise te zien, zijn er misschien wel zombies in het spel. Het figuur bij de promotie-afbeelding van de map ziet er behoorlijk niet te vertrouwen uit, en we weten allemaal dat als je onbetrouwbare soldaten zoekt je bij de zombiebrigade aan moet kloppen. Doodgaan en herrijzen klinkt ook zo lekker ondood. Daar mogen zeker nog wel een paar kogels in eind januari.

Als het allemaal waar is, gaat dat gelukkige nieuwjaar wel goed komen voor de Call of Duty fans. Heb jij al wat wilde theorieën over de maps?

Verschijnt de Black Ops 2 Map Pack Revolution 29 januari?

Verschijnt de Black Ops 2 Map Pack Revolution 29 januari?

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch