Menu Premium

Vermeende GTA 5 poster meldt lente 2013 als releasedatum

Gamekings Redactie 28/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een vermeende GTA 5 poster meldt lente 2013 als releasedatum voor de game. De poster is opgedoken op een Poolse website en zou volgens diezelfde site de real deal zijn. Onderaan de poster staat ‘lente 2013’ als releasedatum geprint. Of dit echt is of bullshit kunnen we helaas niet controleren en alleen Rockstar kan daar uitsluitsel over geven.

Als het verhaal klopt dan gaat het in elk geval om de Europese releasedatum, want de rating logo’s die ook op de posters staan zijn Europees. We hebben lang moeten wachten op GTA 5 en ook sinds de aankondiging op 25 oktober 2011 is inmiddels al heel wat tijd verstreken.

Er zijn een paar signalen die de mogelijkheid van een release in lente 2013 bevestigen. Zo mocht Game Informer GTA 5 al in actie zien eerder deze maand. Rockstar maakt er geen gewoonte van om journalisten een titel al 6 maanden of langer voor de release te laten zien. Daarnaast is het vrijwel traditie van Rockstar om jaarlijks één grote game  in de lente uit te brengen. Kijk maar naar de releasedata van Max Payne 3, L.A. Noire en Red Dead Redemption.

Ook vertelde een anonieme medewerker van Rockstar op de Rockstar-site dat de buzz rondom de game over een paar maanden mogelijk flink op gang zou kunnen komen. Waar of niet, wie zal het zeggen. Zit jij te wachten op de nieuwe GTA 5 of ben je na vier delen op de serie uitgekeken?

Vermeende GTA 5 poster meldt lente 2013 als releasedatum

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch