Menu Premium
Loading...

Verken het pretpark in de Fallout 4: Nuka-World trailer

Mark Hoogland 15/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is inmiddels zo’n negen maanden geleden dat we voor het eerst onze post-apocalyptische gang konden gaan in Bethesda’s Fallout 4. Sindsdien is de developer niet stil blijven zitten en hebben we reeds vijf DLC’s aan de game toegevoegd zien worden. De zesde komt eraan en valt hierboven te bewonderen in de Fallout 4: Nuka-World trailer!

Volgens de beschrijving is Nuka-World, uiteraard gesponsord door het bekende colamerk, Amerika’s favoriete vakantiebestemming. Of, nou ja, dat was het misschien ooit. Tegenwoordig is het een pretpark waar Raider gangs, doorgedraaide robots en horden ghouls de dienst uitmaken. Het terrein kent unieke afdelingen, zoals Safari Adventure, World of Refreshment, Dry Rock Gulch, Kiddie Kingdom, Galactic Zone, en Nuka-Town, USA.

Nuka-World bevat naast deze enorme speeltuin natuurlijk ook nieuwe quests, wapens en wezens om met diezelfde wapens om te leggen. Bovendien kun je in deze DLC eindelijk je eigen bende raiders aanvoeren om even flink mee huis te houden in de Commonwealth! Hiermee gaat een lang gekoesterde wens van veel sadistische gamers in vervulling. Denken we.

Eerder deze zomer verschenen reeds de Contraptions Workshop (juni) en Vault-Tec Workshop (juli). Nuka-World, de zesde en daarmee laatste uitbreiding voor Fallout 4, verschijnt op 30 augustus voor Xbox One, PlayStation 4 en PC. Check snel de trailer en laat in de comments weten of jij volgende maand de Nuka-Express naar Nuka-World pakt!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch