Menu Premium
Loading...

Verhaal van The Last Of Us bekend

Gamekings Redactie 09/02/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zat je al te wachten op info rond Naughty Dog’s nieuwste project? Niet langer nodig, want nu is het verhaal van The Last Of Us bekend.

Game director Bruce Straley en creative director Neil Druckmann lichten alvast een tipje van de sluier op rond het plot van The Last Of Us. Joel, een overlevende van de eerste uitbraak van het virus, is een smokkelaar in het post-apocalyptische New York City. De stad is ingedeeld in quarantaine-zones en Joel verdient een aardig zakcentje met zijn illegale praktijken. Als hij op een dag de opdracht krijgt om het verweesde meisje Ellie de stad uit te smokkelen, gaat het mis. Om onbekende redenen zet het leger de achtervolging in, en zullen Joel en Ellie moeten rennen (en natuurlijk vechten) voor hun leven. Niet alleen tegen het leger, maar ook tegen de zombies die het virus voortgebracht hebben.

Waarom Ellie nu zo belangrijk is, wordt niet vermeld. Maar je kunt er op rekenen dat het met het virus te maken heeft en dat je heel wat zombieschedels moet kraken, voordat je er achter komt.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch