Menu Premium
Loading...

Verhaal Overwatch uitgelicht in nieuwe teaser trailer

Yannick van Doorn 02/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het duurt niet lang meer voor we aan de slag kunnen met Overwatch, de nieuwe game van Blizzard Entertainment. Alleen al de naam van de ontwikkelaar laat mensen met smacht uitkijken naar deze team-based shooter. In een nieuwe teaser roept gorilla Winston jou op om hem te joinen. “Are you with me?”

De wereld van Overwatch is een wereld vol conflicten. Gorilla Winston vertelt, na verschillende mislukte pogingen, het achtergrondverhaal van Overwatch. De groep werd dertig jaar geleden opgericht om de vrede terug te brengen nadat The Omnics de oorlog verklaarden. Nadat Overwatch deze crisis overwon en de vrede in ere herstelde, besloot de wereld uiteindelijk dat men beter af was zonder Overwatch. De groep werd dan uiteindelijk ook ontbonden. Met de jaren namen de conflicten echter toe en kon de wereld toch niet langer zonder Overwatch. Het is dus tijd om Overwatch nieuw leven in te blazen en jij kan helpen om de wereld te redden.

Voordat Overwatch op 24 mei aanstaande in de winkels ligt zal er komende week eerst nog een open bèta van de game te spelen zijn op PC, PlayStation 4 en Xbox One. Van 5 tot en met 9 mei zal deze voor iedereen toegankelijk zijn. Heb je de game echter gepre-ordered vóór 29 april, dan kun je vanaf morgen reeds aan de slag om alvast bekend te worden met de characters van Overwatch. Ben jij van plan om Winston te joinen?

2016_05_02_VerhaalOverwatchUitgelichtInNieuweTrailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch