Menu Premium

Verhaal Final Fantasy XV duurt vijftig uur

Boy Körver 25/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hajime Tabata, director van Final Fantasy XV, heeft aangegeven dat spelers zo’n vijftig uur zoet zullen zijn met de verhaallijn, waarvan hij eerder aangaf er een emotioneel einde aan te willen geven. In een livestream van Famitsu, een Japans gamemagazine, werden daarnaast nog een aantal andere uitspraken gedaan over wat we kunnen verwachten van het nieuwe deel in de langlopende RPG-serie.

Tabata zegt met zijn ontwikkelteam ernaar te streven om de gehele game op 30 fps te laten draaien, iets dat op enkele gevallen na lijkt te lukken. Over de resolutie waarin de game vertoont gaat worden, is alleen bekendgemaakt dat er op een event op 31 maart meer losgelaten wordt. Op dit event in Los Angeles zal een demo van de game speelbaar zijn en zal Square Enix met nog een aantal verassingen komen. Ook zullen we na het launch event weten of we inderdaad vanaf 30 september aan de slag kunnen met de game. Over de inhoud van de game werd nog aangegeven dat Cactuars weer hun intrede zullen doen in dit Final Fantasy-deel en dat we Airship gameplay kunnen verwachten.

Final Fantasy XV verschijnt later dit jaar op PlayStation 4 en Xbox One. Heb jij zin om vijftig uur op avontuur te gaan in deze JRPG? Deel het in de comments!

Bron: Siliconera

Verhaal Final Fantasy XV duurt vijftig uur

Verhaal Final Fantasy XV duurt vijftig uur

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch