Menu Premium

Verhaal Destiny ging jaar voor release nog op de schop

Karim Shehata 07/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Toen Destiny verscheen, was er veel kritiek op voornamelijk één puntje: het verhaal van de game. De storyline van de game was op zichzelf volgens velen al niet zo sterk, maar vooral het verleden van Bungie met verhalen in games – denk aan Halo – zorgde ervoor dat velen wenkbrauwen in de industrie fronsten. Nu blijkt het verhaal een jaar voor de release op de schop te zijn gegaan.

Dit komt namelijk naar voren uit de documenten van een rechtszaak die Marty O’Donnell op dit moment voert tegen zijn voormalig werkgever Bungie. Destiny had eigenlijk moeten verschijnen in september 2013, maar in augustus 2013 werd het verhaal volgens het document letterlijk “grondig herzien”.

Opmerkelijk is echter dat er nooit een releasedatum in september 2013 is aangekondigd door Bungie of Activision. De uiteindelijke releasemaand van Destiny is aangekondigd in december 2013, en betrof toen september 2014. Deze doelstelling is gehaald, want de game verscheen in die maand voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Inmiddels zijn we een jaar verder na de officiële release van Destiny en kunnen we deze maand – om precies te zijn op 15 september – het grootste uitbreidingspakket tot nu toe verwachten voor de game in de vorm van The Taken King. Kijk jij uit naar deze expansion? En wat vind jij van de feiten die naar voren komen door deze rechtszaak? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Scribd – via VideoGamer

Verhaal Destiny ging jaar voor release nog op de schop

Verhaal Destiny ging jaar voor release nog op de schop

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch