Menu Premium

Veel mogelijkheden voor een vervolg op Thief volgens Eidos Montreal

Karim Shehata 25/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op 28 februari aanstaande verschijnt het vierde deel in de Thief-franchise, welke simpelweg de naam Thief draagt. De langverwachte terugkeer van Garrett zal gaan plaatsvinden op de PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 en de PlayStation 4 en staat daarom deze week dus vol in de aandacht bij menig gamer. Opvallend is echter dat de ontwikkelaar nu al praat over een eventueel vervolg, want er zijn veel mogelijkheden voor een vervolg op Thief volgens Eidos Montreal. Dit zeggen Nick Cantin en Daniel Windfeld Schmidt, medewerkers van Eidos Montreal, tegen het OXM.

“We hebben een groots universum gebouwd rondom de eerste game (sinds de reboot van de franchise) en er zitten dus veel lagen in”, begint Cantin. “De wereld gaat erg diep en daarom zie ik erg veel mogelijkheden om op in te springen”. Eidos Montreal lijkt dus al helemaal gefocust te zijn op een vervolg van Thief, nadat het de game enkele weken geleden heeft afgemaakt. Daniel Windfeld Schmidt lijkt overigens het huidige Thief ook al geweldig te vinden: “Thief is erg uniek”, begint Schmidt. “Toen de eerste game uitkwam, was deze fris en vooral erg anders ten opzichte van de andere games. Ik denk dat we nu precies dezelfde situatie hebben met de next-gen consoles. Er is geen andere game die lijkt op deze”, aldus een trotse Schmidt.

Of de game ook daadwerkelijk zo goed is, hoor je aanstaande zaterdag in de review van Thief op Gamekings.tv. Daarnaast zal er op die dag een Retrospective van de Thief-serie verschijnen op deze website, waardoor je dus ook meteen op de hoogte bent van het verleden van deze franchise. Het nieuwste deel in de Thief-serie verschijnt zoals gezegd op 28 februari voor de Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 en de PC.

Veel mogelijkheden voor een vervolg op Thief volgens Eidos Montreal

Veel mogelijkheden voor een vervolg op Thief volgens Eidos Montreal

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch