Menu Premium

Vandaag Call of Duty: Ghosts Zondag bij Gamekings Studio!

Gamekings Redactie 18/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanaf 12:00 vanmiddag zijn de deuren geopend van Gamekings Studio in Hoog Catharijne te Utrecht en we gaan kei- en keihard knallen in Call of Duty: Ghosts. Het is niet zomaar een simpele zondag als altijd, nee nee. Vandaag is het Call of Duty: Ghosts Zondag bij Gamekings Studio!

Als de deuren van Gamekings Studio open zijn, ben je helemaal welkom om langs te komen en met ons te chillen. We doen er alles aan om het zo gezellig mogelijk te maken, waaronder de tofste games om te checken en uiteraard ook een mini-competitie. Neem je vrienden mee, spreek af met de guys en dames waarmee je altijd online gamet en begeef je richting Utrecht. Je kunt je skills in UFC Undisputed 3 komen bewijzen in de mini-competitie en vette goodies mee naar huis nemen, en je favoriete Gamekings-presentator uitdagen voor een potje Call of Duty: Ghosts. Want ja, daar is het uiteraard Call of Duty: Ghosts Zondag voor.

Om 15:00 planten Dennis en Pascal hun reet op de bank om effe een kleine Call of Duty: Ghosts break te nemen en Awesomenauts te spelen. Toen Ronimo Games donderdag langskwam bij Gamekings Studio om Awesomenauts te showen, werden zij namelijk wel heel enthousiast en nu willen ze zelf aan de slag met de game. Dat is allemaal te volgen via de livestream, maar in levende lijve is alles nog veel wreder om mee te maken. Pascal en Dennis zijn altijd in voor een gezellig gesprek of een fotootje, dus schroom niet om ze aan te spreken als je ze weet te spotten in het wild.

Daarna is het nog meer tijd voor Call of Duty: Ghosts. Dennis en Pascal laten zien hoe het met hun first-person shooterskills is gesteld, dus misschien kun je ze wel on the spot uitleggen als het beroerd gaat. Je bent meer dan welkom bij Call of Duty: Ghosts Zondag bij Gamekings Studio!

Vandaag is het Call of Duty: Ghosts Zondag bij Gamekings Studio!

Vandaag is het Call of Duty: Ghosts Zondag bij Gamekings Studio!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch