Menu Premium
Loading...

Vanavond om 22:30 is Gamekings terug op MTV!

Gamekings Redactie 28/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Klabbaber! Vanavond is het zover, dan gaat de spiksplinternieuwe eerste aflevering van seizoen 14 van Gamekings van start. We knallen meteen hard op je beeldscherm met hele grote games, een dikke trip naar Baltimore en Washington, en genoeg lauheid om je een week zoet te houden. Schakel daarom over naar MTV, want vanavond om 22:30 is Gamekings terug op MTV!

Het is goed om terug te zijn vanavond op MTV en daarom pakken we meteen goed uit. We beginnen direct met een wrede trip naar Baltimore en Washington. Daar zijn Dennis en Martin met zijn tweeën op bezoek geweest bij de Zenimax Online Studios voor die ene hele grote MMO titel: The Elder Scrolls Online. Daar houdt het MMO geweld nog niet op, want ze nemen ook even tijd om die nieuwe game van Bungie, Destiny, te bespreken.

Je kunt het Gamekings seizoen natuurlijk niet starten zonder het over misschien wel dé game van het jaar te hebben: BioShock Infinite. De wereld die Irrational Games heeft gecreëerd, wordt door iedereen bejubeld. Er lijken niet genoeg lovende woorden te zijn voor BioShock Infinite. Wat wij er van vonden, zie je in de eerste aflevering van Gamekings.

Tenslotte komen SimCity en Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate ook nog voorbij vanuit de studio. In de SimCity bespreking weet Boris er zelfs nog een move uit te persen die de echte Will Ferrell fan bekend zal voorkomen. Wil je weten over welke move ik het heb? Check dan vanavond om 22:30 de eerste Gamekings aflevering van het veertiende seizoen!

Vanavond om 22:30 is Gamekings terug op MTV!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch