Menu Premium
Loading...

Check vanavond om 23:00 de Next-Gen Aflevering op MTV!

Gamekings Redactie 01/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er staat een nieuwe aflevering van Gamekings op jou te wachten op MTV! Het zal je vast niet ontgaan zijn dat de PlayStation 4 in Nederland is uitgekomen en wij laten dat natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Deze nieuwe Gamekings-aflevering is dan ook gewijd aan het uitkomen van de nieuwste generatie consoles. Dennis probeert het next-gen-virus op Skate over te brengen, die de current-gen nog hoog in het vaandel heeft staan. Wordt Skate dan eindelijk klaar voor de toekomst? Kom er achter en check vanavond om 23:00 de Next-Gen Aflevering op MTV!

De volgende generatie consoles is ingeluid met de PlayStation 4 en ook de Xbox One komt er nog aan. Dennis is de huidige generatie al bijna vergeten, maar Skate heeft nog ontzettend veel liefde voor de Xbox 360, Wii en PlayStation 3. Het is dan ook taak aan Dennis om ervoor te zorgen dat Skate nu écht gaat inzien dat hij niet in het verleden moet blijven hangen en moet inzien dat next-gen écht super wreed is.

We hebben natuurlijk ook brute items vanuit de studio met Pascal en Jelle, die het hebben over Rachet & Clank: Nexus. De nieuwe game in de PlayStation-exclusieve Ratchet & Clank-serie is te spelen op de PlayStation 3 en de twee heren zoeken uit of deze platformgame zo vermakelijk is dat je ‘m in huis moét hebben.

Daarnaast zijn Melle en Pascal keihard aan de slag gegaan met Professor Layton en de erfenis van de Azran voor de Nintendo 3DS. Zij hebben onder de loep genomen of de vele puzzels in deze game je hersenen kunnen kraken zoals ‘t moet. Last but not least zit Boris klaar met Melle om XCOM: Enemy Within te bespreken, die in zowel een standalone- als een uitbreidingsvariant uitkomt. Boris is in ieder geval groot fan van XCOM: Enemy Unknown, welke de basis vormde voor deze game. Hij heeft XCOM: Enemy Within uitgebreid gespeeld en beantwoord de vraag of je hier ook mee aan de slag wilt.

Ben jij benieuwd of Dennis het lukt om Skate enthousiast te krijgen voor next-gen? Ben je zelf nog net zo twijfelend? Ga er goed voor zitten en kijk vanavond om 23:00 de Next-Gen Aflevering op MTV!

Vanavond om 22:30 de Next-Gen Aflevering op MTV!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch