Menu Premium
Loading...

Vanavond om 23:00 de Gamekings Ryse: Son of Rome Aflevering op MTV!

Gamekings Redactie 15/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een van de meest stoere tijdperken die ooit bestaan heeft, is sowieso het Romeine Rijk. Als we de geschriften moeten geloven, ging het er hard aan toe met epische gevechten tussen gladiatoren, en oorlogvoeringen van gruwelijk formaat. Onze eigen Pascal en Skate gaan terug in de tijd en wanen zich echte Romeinen. Check vanavond om 23:00 de Gamekings Ryse: Son of Rome Aflevering op MTV en zie hoe zij het er vanaf brengen!

Skate en Pascal worden natuurlijk niet zomaar in een outfit gehesen, want het is allemaal in het thema van Ryse: Son of Rome. Zoals de titel van de game eigenlijk al verhult, draait het in Ryse: Son of Rome allemaal om dat ene epische tijdperk van vroegâh. Je speelt in de game namelijk met een Romeinse generaal, bekend als Marius Titus. Titus is een echte badass en is er niet vies van om iedereen die in zijn weg staat een kopje kleiner te maken. Zijn Skate en Pascal net zo bruut als hij?

Naast de Xbox One-exclusive uit het Romeinse Rijk besteden JJ en Steven uitgebreid aandacht aan Tom Clancy’s The Division. Deze game werd aangekondigd tijdens de persconferentie van Ubisoft op de E3 2013 en wist gelijk ontzettend veel gamers enthousiast te krijgen. Toch moeten we nog even wachten tot het najaar van 2014, want The Division is nog lang niet af. Het lijkt een veelbelovende online tactische shooter te worden, dus dat lange wachten moet het wel waard zijn. Toch? Steven en JJ zoeken het voor je uit.

Het is niet allemaal dood, verderf en geweld in de Gamekings Ryse: Son of Rome Aflevering, want Dennis en Steven gaan het uitgebreid hebben over Super Mario 3D World voor de Wii U. De kleurrijke Nintendo-titel is nog maar een steenworp verwijderd van de winkels en natuurlijk het checken waard. Het zou zomaar kunnen zijn dat Super Mario 3D World de Wii U keihard op de kaart gaat zetten, wat de console ook zeker nodig heeft. In Japan krijgen ze altijd jubeltenen van een nieuwe Mario-game, maar Steven en Dennis laten zich niet zo makkelijk inpakken. Hun kritische blik wordt geworpen op Super Mario 3D World om erachter te komen of deze game veel mensen een Wii U in huis kan laten halen.

We blijven een beetje in Nintendo-sferen, want Melle heeft Steven meegenomen naar de studio. Zij zijn aan de slag gegaan met Phoenix Wright: Ace Attorney – Dual Destinies. Die game mag dan wel van Capcom zijn, hij komt exclusief uit op de Nintendo 3DS. In Phoenix Wright: Ace Attorney – Dual Destinies speel je met Phoenix Wright, een advocaat met een groot gevoel voor gerechtigheid en het doel om alle criminelen achter gesloten deuren te krijgen. Doet deze game recht aan de serie, of had Phoenix Wright: Ace Attorney – Dual Destinies achter gesloten deuren moeten blijven? Je ziet het vanavond om 23:00 in de Gamekings Ryse: Son of Rome Aflevering op MTV!
Vanavond om 22:30 de Gamekings Ryse: Son of Rome Aflevering op MTV!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch