Menu Premium
Loading...

Vanaf vandaag kun je Mars onveilig gaan maken in The Technomancer

Jeroen Wiersma 28/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De planeet Mars… Zelden wordt de rode planeet in games en films neergezet als een fijne vakantiebestemming, en zo ook niet in de game van ontwikkelaar Spiders, waarin jij zeker niet de nette gastheer zal gaan uitgangen. Vanaf vandaag kun je Mars onveilig gaan maken in The Technomancer!

Waarom niet technologie en magie combineren? Dat is een goede vraag waarop de meeste mensen je het antwoord schuldig zullen blijven. In The Technomancer worden deze dan ook wel gecombineerd. De game speelt zich dus af op Mars, 200 jaar nadat de planeet is gekoloniseerd. Sindsdien is het contact met de aarde verloren gegaan. Hierdoor is Mars op zich zelf komen te staan, is er een soort machtsvacuüm ontstaan, wat leidde tot verschillende fracties die de baas wilden spelen en dus oorlog. Verder heeft de flora en fauna zich ontwikkeld tot wezens die jou vooral als lekker hapje zien. Zo zie je, Mars is een heerlijke vakantiebestemming.

Je kruipt in de huid van Zachariah, een beginner op het gebied van technomancie, en je wordt achterna gezeten door de geheime politie. Met verschillende vechtstijlen, talent trees, companions die je een je party kunt toevoegen en beslissingen die je moet maken tijdens quests en die het einde zullen beïnvloeden, belooft deze RPG, die toch wat minder in de spotlight heeft gestaan dan de grote namen, op gameplay- en verhaalgebied interessante elementen. The Technomancer is vanaf vandaag, 28 juni, beschikbaar voor zowel de PC, als de PlayStation 4 en Xbox One. Heeft de trailer jou overtuigd de stekker van je toverstokje in het stopcontact te steken?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch