Menu Premium

Vanaf nu zieke stunts maken in GTA Online: Cunning Stunts

Bas Boudewijn 12/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Altijd al als een gek door een ‘ring of fire’ willen rijden, of op 6 kilometer hoogte door een kurketrekker knallen en dat allemaal met een golfkarretje en een Bazooka on the side? Maak je dan klaar, want jij kunt vanaf nu zieke stunts maken in GTA Online: Cunning Stunts!

Net op het moment dat je denkt dat de positie van GTA Online wordt ingenomen door een van de vele andere multiplayer-games waar jij je momenteel mee kunt vermaken, slaat Rockstar drie keer zo hard terug met een nieuw pakket vol nieuwe content! Al bijna drie jaar geleden konden we voor het eerst aan de slag met Grand Theft Auto 5 en daarbij ook GTA Online. Waar de offline variant al bijna twee jaar op een laag pitje staat, draait GTA Online nog elke dag als een zonnetje met volle servers.

In GTA Online: Cunning Stunts kunnen jij en je crew aan de slag met maar liefst zestien nieuwe stuntraces, bestaande uit ongelooflijke parcours met kurketrekkers, loopings, jumps en dat alles op en over de skyline van Los Santos. Denk jij dat je al snel klaar bent met al die races? Dan heeft Rockstar voor jou Premium Races de wereld in geroepen. Wees wel snel, want vandaag al is de eerste race om drie keer zo veel RP mee te winnen.

Alsof deze epische races nog niet genoeg zijn, geeft Rockstar ons ook nog dertien nieuwe auto’s kado! Wil jij zien welke auto’s jij vanaf vandaag kunt gaan besturen? Check dan hier de toffe screenshots en de lijst met nieuwe voertuigen! Als laatste liet Rockstar weten te komen met een Stunt Race Creator, waarmeer jij straks ook je iegen races kunt creëeren.

Naar welke feature van de GTA Online: Cunning Stunts update kijk jij het meeste uit? Laat het ons even weten in de comments!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch