Menu Premium

Vanaf 15 september trap je PES 2017 de kruising in

Karim Shehata 06/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De strijd der voetbalgames barst ook dit jaar los! Ieder jaar is het weer een feest om te zien wat Konami en EA uit de kast halen om dit jaar wederom van elkaar te winnen, alhoewel FIFA qua verkoopcijfers het doorgaans met vlag en wimpel wint van PES. Echter verschijnt Konami’s voetbalgame dit jaar twee weken eerder dan FIFA: vanaf 15 september trap je PES 2017 de kruising in!

Dit kan je vanaf die datum doen op PC, PlayStation 4 en Xbox One. Ook komen er edities voor de PlayStation 3 en Xbox 360, welke samen met de PC-versie een stukje goedkoper zullen zijn dan de PlayStation 4- en Xbox One-edities. De verwachting is dat aan deze versies weinig nieuws gedaan wordt ten opzichte van vorig jaar, terwijl de PlayStation 4- en Xbox One-varianten van de game dit wel gaan doen. Zo kun je volgens Konami een “nieuwe standaard op het gebied van visueel realisme” verwachten, naast “geweldige nieuwe elementen om je spelers te besturen”. Als je de game daarnaast voorziet van een pre-order, kun je een hoop bonussen verwachten voor de MyClub-modus. Wat deze bonussen moeten gaan inhouden, is op dit moment nog niet bekendgemaakt.

Ga jij vanaf 15 september aan de slag met PES 2017, of wacht je tot 29 september zodat je aan de slag kunt met FIFA 17? Laat het ons weten in de comments!

Bron: VideoGamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch