Menu Premium
Loading...

Vampyr Pre-Alpha Gameplay toont dood en verderf in Londen

Soraya van der Weiden 26/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bloeddorstig keken we ernaar uit en nu is het dus eindelijk daar, Vampyr pre-alpha gameplay beelden! In deze video krijgen we een voorproefje van de nieuwe game van de makers van Life Is Strange. Niet alleen zien we het combat- en teleport-systeem, ook krijgen we een kleine blik in de keuken wat betreft het ‘butterfly-effect’. Ga er dus goed voor zitten, want de Vampyr Pre-Alpha Gameplay toont dood en verderf in Londen.

De video begint net iets na het begin van de game. Doctor Jonathan Reid is er net achtergekomen dat hij een vampier is en dus gaat hij op onderzoek uit. Ondertussen komt hij een aantal mensen tegen die hij kennis laat maken met zijn enorme hakmes. Verder vindt hij wat lijken, jat hij hun spullen en onderzoekt hij het bloed van mensen. Er zijn namelijk verschillende soorten bloed dat Reid kan drinken. Bloed van slechte mensen die het verdienen om te sterven is minder waard, terwijl dat van onschuldige mensen veel meer waard is. Waar zet je je tanden in?

Ook zien we Reid met verschillende mensen praten. Hoe hij reageert bepaal jij, maar alles heeft effect op het verhaal! Zo ook het aantal moorden dat je pleegt. Pleeg teveel moorden en de samenleving zou in kunnen storten. Drink dus met mate!

Vampyr zal volgend jaar verschijnen op de PlayStation 4, Xbox One en PC. Ga jij die shit slikken of niet? Laat het weten in de comments!

Bron: VG247.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch