Menu Premium

Valve komt eindelijk met nieuwe Half-Life: Half-Life – Alyx (VR)

Lars Leeftink 19/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er komt een nieuwe Half- Life. Niet misschien de Half-Life waar mensen op zaten te wachten (de opvolger van Half-Life 2), maar het is een Half-Life. Daar zullen veel mensen al heel blij van worden. Het is namelijk Half-Life: Alyx, een VR game.

Half-Life Alyx

Gaat op op 20 november (woensdag dus) echt geopenbaard worden. Voor nu moeten we het echter doen met de tweet van Valve. “We’re excited to unveil Half-Life: Alyx, our flagship VR game, this Thursday at 10am Pacific Time. Can’t wait to share it with all of you!”, luidt de tweet. Veelzeggend is de foto die er bij staat. Ondanks dat je uit de tekst ook op kan maken dat het een VR-game is, zie je dat ook meteen aan het Steam VR logo dat bij de tweet staat. Een vervolg dus van Half-Life, maar dan in virtual reality. De realiteit is echter wel dat veel gamers liever Half-Life 3 hadden gezien. Echter zullen ook zij blij zijn dat de droogte eindelijk ten einde gaat komen.

Meer dan twaalf jaar geleden

Zo lang is het namelijk geleden sinds de laatste Half-Life. Ja, zo lang inderdaad. Noem maar eens een game die een langere droogte heeft gehad dan Half-Life. En het wordt allemaal nog wat erger gemaakt door het feit dat Half-Life en Half-Life 2 hele populaire games (understatement) waren met een grote achterban. Games die nu (vooral dankzij de achterhaalde graphics) eigenlijk niet meer speelbaar zijn. En om er dan nog een schepje bovenop te doen eindigde Half-Life 2 met een enorme cliffhanger. Door veel mensen wordt deze game gezien tot een van de beste games aller tijden. Half-Life-liefhebbers zullen echter (misschien op de next gen-consoles?) nog moeten wachten op Half-Life 3. Maar, er komt een nieuwe Half-Life game aan. Reden voor blijdschap.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch