Menu Premium

Valiant Hearts nu beschikbaar op iOS

Franky Mangal 04/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Fans van oorlogs- en puzzelgames kunnen hun geluk niet op. Ubisoft heeft Valiant Hearts nu beschikbaar gemaakt voor iOS. De game zal verspreid over vier episodes worden uitgebracht. Volgens Ubisoft zal de iOS-versie compleet herziene touch-besturing bevatten die speciaal is ontworpen om de gameplay op mobiele apparaten te bevorderen.

Er is ook gedetailleerde historische informatie aan de game toegevoegd, die je kunt delen met anderen via social media. Kun je dus meteen jouw kennis van geschiedenis opvijzelen! De game is geïnspireerd door brieven uit de Eerste Wereldoorlog en vertelt het verhaal van vier personages op het slagveld, die hulp bieden aan een jonge soldaat om zijn grote liefde te vinden. Uniek aan deze game is dat de vier hoofdpersonen geen enkele vijand omleggen. Gamedesigner Simon Chocquet-Bottani van Ubisoft Montpellier legt uit waarom: “We wilden de focus meer houden op het menselijke aspect van de oorlog. Er zullen in het spel wel mensen sterven, maar niet door toedoen van de hoofdpersonen. We denken dat de mogelijkheid om vijanden te doden te veel de band tussen speler en personage zal breken en de morele boodschap van het spel in de weg zal staan”.

De game is eerder al uitgekomen op PC, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox 360 en Xbox One en werd op die platformen zeer goed ontvangen. Via iOS kun je in elk geval alvast van start met het eerste hoofdstuk van Valiant Hearts.

Valiant Hearts nu beschikbaar op iOS

Valiant Hearts nu beschikbaar op iOS

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch