Menu Premium

Vaarwel Prey 2, hallo vervolg op Rune?

Gamekings Redactie 16/04/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Human Head gaat misschien een vervolg maken op de game Rune. Dit is bekend gemaakt op de Facebook pagina van de game.

“We overwegen een vervolg op de klassieke cult hit Rune”, aldus Human Head. Rune is een actiegame voor de PC uit 2000 met vikingen en Noorse mythologie in de hoofdrol. De titel mag jaren na de release nog steeds genieten van een grote fanbase.

Op de Facebook pagina zijn polls te vinden waarin onder andere gevraagd wordt naar welke delen van de gameplay Rune spelers het meest genieten. Het onderwerp van een andere poll was welk platform het beste bij een vervolg van de game past. Allemaal niet erg subtiele hints naar de eventuele komst van Rune 2. Human Head was eigenlijk bezig met het maken van de game Prey 2, maar het gerucht gaat dat deze titel niet meer ontwikkeld wordt en geannuleerd is. Dit is nog niet bevestigd, maar als dit zo is, maakt het natuurlijk veel plaats vrij voor het ontwikkelen van een andere game. Jammer voor de fans van Prey, feest voor de Rune fanbase.

Wat Human head precies van plan is, blijft een mysterie. Maar ze lijken er wel zin in te hebben om met dit vervolg aan de slag te gaan.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch