Menu Premium

User-generated tracks Trials Fusion nu cross-platform

Rik Koning 11/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Trials Fusion is het vijfde en nieuwste deel in de Trials-franchise van developer RedLynx. Het eerste deel van deze platform racing-serie kwam vijftien jaar geleden uit als een browser game, waarna pas in 2007 de sequel uitkwam. Trials Fusion was in 2014 vervolgens de eerste game in uit de franchise die ook op de PlayStation te spelen is en werd een kleine 2 miljoen keer verkocht. Nu, anderhalf jaar na de release, komt ontwikkelaar RedLynx met een update die de editor mode van Trials Fusions helemaal op z’n kop zet!

Alle zelfgemaakte tracks kunnen door de makers nu namelijk gedeeld worden met Trials Fusion-gebruikers. Het enige minpuntje is wel dat de naam van de maker alleen bij de track komt te staan op platformen waar hij de game zelf voor bezit. Op de overige platformen zal slechts “FusionShared” komen te staan in plaats van je gebruikersnaam. Dit mag de pret natuurlijk niet drukken.

Echter zijn nog niet alle oude tracks cross-platform beschikbaar, maar de ontwikkelaar is bezig ervoor te zorgen dat dit zo snel mogelijk allemaal gedaan is. RedLynx begint met het omzetten van de oudere tracks, om zo langzaam toe te werken naar de nieuwere user-generated tracks.

RedLynx heeft gamers overigens gewaarschuwd voor opstartproblemen met de service. Zo zouden er frame-drops kunnen ontstaan bij tracks die vanaf de PC naar consoles geport worden. Trials Fusion is te spelen op de PC, PlayStation 4, Xbox 360 en de Xbox One. Heb jij al ervaring met de game en zelfgemaakte tracks? Laat het ons weten in de comments!

Bron: VG24/7

User-generated tracks Trials: Fusion nu cross-platform

User-generated tracks Trials: Fusion nu cross-platform

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch