Menu Premium
Loading...

Urien schopt kont in deze Street Fighter 5 DLC trailer

Karim Shehata 07/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat Street Fighter 5 begin dit jaar uitkwam met veel te weinig content, daar zijn we het waarschijnlijk met z’n allen over eens. Echter was al erg lang bekend dat de game na release nog veel extra content zou krijgen en dat is ook gebeurd. Nu komt er nog meer aan, want zoals je in deze Street Fighter 5 DLC trailer kunt zien, komt Urien deze maand een partijtje kont schoppen in de fighter!

Meer dan een jaar geleden gingen er al geruchten dat Urien zichzelf een weg zou meppen naar Street Fighter 5, alhoewel iedereen er destijds vanuit ging dat hij direct bij de release van de game beschikbaar zou zijn. Dit blijkt uiteindelijk dus niet het geval te zijn, gezien hij onderdeel wordt van de September Update die eraan zit te komen voor Street Fighter 5.

Het lijkt erop dat Urien een character gaat worden die boel wel even kort en klein komt meppen in de game, onder meer door een krachtige energy blast ability. Hij zal zoals gezegd deze maand nog beschikbaar worden gemaakt voor Street Fighter 5 en hij neemt ook meteen verschillende costume kleuren mee voor andere characters.

Street Fighter 5 is sinds februari 2016 uit voor PC en PlayStation 4.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch