Menu Premium

Uplay verklapt mogelijk startdatum The Division beta

Erwin Prins 14/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hoewel de release van The Division slechts een kleine twee maanden van ons verwijderd is, staat de reeds aangekondigde beta nog steeds voor ‘early 2016’. De Uplay mobile app heeft waarschijnlijk echter de begindatum onthuld. Volgens de beschrijving van een te behalen ‘achievement’ op de applicatie van uitgever Ubisoft zou de beta op 26 januari beginnen.

De beta volgt op de closed-alpha van december, waarbij een select publiek al aan de slag kon gaan met een deel van de game. Waar de alpha exclusief op de Xbox One te spelen was, zal de beta ook speelbaar zijn op de PlayStation 4 en de PC. Het plaatsen van een pre-order zorgt overigens voor gegarandeerde toegang. Een andere manier om deel te nemen, is door je in te schrijven op de website van de game en zo op de wachtlijst terecht te komen.

The Division is een online open-world RPG waarin spelers de rol aannemen van een speciale agent, welke rust moet zien te brengen in een verscheurd New York als gevolg van een virusuitbraak. De game leunt zwaar op het online co-op aspect. Eerder deze week bracht Ubisoft een nieuwe trailer naar buiten, waarin de voornaamste gameplay-elementen werden geïntroduceerd. De game is vanaf 8 maart verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en PC.

Bron: VG24/7

Uplay verklapt mogelijk startdatum The Division beta

Uplay verklapt mogelijk startdatum The Division beta

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch