Menu Premium

Updates voor GTA V PC verschijnen tegelijkertijd met consoleversies

Jeroen Wiersma 08/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het geduld van PC-gamers over de hele wereld is door Rockstar danig op de proef gesteld, maar niet langer! Over een kleine week mogen ook de geduldige gamers onder ons aan de slag met GTA V en wel op de PC. Er komen daarmee ook meer details naar buiten, waaronder ook het feit dat updates voor GTA V op de PC tegelijkertijd verschijnen met die van de consoleversies.

Een lid van het ontwikkelingsteam legde in een interview uit dat er soms wat verschil in de timing tussen de consoles zal kunnen zijn, maar dat de PC niet op een ander rooster komt te staan. Het plan is om de updates voor de PC en de consoles tegelijkertijd uit te brengen. Aan het langere wachten voor de bureau-gamer komt dus een eind. Toch hebben we hier wel wat voor terug gekregen. Denk aan bijvoorbeeld de 4K en 60fps die je voorgeschoteld krijgt, mocht je die kunnen draaien. Een bevolkingsdichtheid-slider is ook een leuke toevoeging, waarmee je zelf de drukte in de stad en op de weg kunt bepalen. Of wat dacht je van de Rockstar Editor, waarmee je heel uitgebreid je gamefootage kunt vast leggen, of waarmee je helemaal op de stoel van de regisseur kunt gaan zitten en hele scènes kunt opnemen.

Dinsdag 14 april mogen we dan toch echt eindelijk aan de slag met de kaskraker van Rockstar, inclusief de onder meer verbeterde graphics; GTA V op je PC! Wat vind jij? Het wachten waard?

Bron: GameSpot

Updates voor GTA V PC verschijnen tegelijkertijd met consoleversies

Updates voor GTA V PC verschijnen tegelijkertijd met consoleversies

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch