Menu Premium
Loading...

Update voor Xbox app Windows 10 nu beschikbaar

Thom Derks 19/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanaf vandaag is de nieuwe update voor de Xbox app voor Windows 10 beschikbaar. Microsoft heeft naar eigen zeggen veel gehad aan de feedback van gebruikers van de Xbox beta app. Vandaag worden er dankzij deze app een aantal nieuwe features in de Xbox app geïmplementeerd.

De nieuwe update bevat onder andere de mogelijkheid om via Facebook friend finder nieuwe vrienden toe te voegen op je Xbox Live account. Door je account aan Facebook te koppelen, krijg je suggesties om mensen uit je Facebook-netwerk toe te voegen aan je Xbox-vriendenlijst.

Daarnaast is het mogelijk om je in-game opgenomen clips te voorzien van commentaar met de ‘Record voice-over’ functie. Ook is het mogelijk om tijdens het spelen commentaar te geven op je gameplay en dit tegelijkertijd op te nemen.

Ten slotte is het vanaf nu mogelijk om iedere game die je speelt op te nemen en er screenshots van te maken, ook voor PC games waarbij het voor de update nog niet mogelijk was om op te nemen. Tevens zal de store button in de app je nu rechtstreeks naar de Xbox Store brengen, waar je een beter overzicht zal hebben van welke games er voor Windows 10 en de Xbox One te verkrijgen zijn.

De update zit dus vol verbeteringen die, zo zal Microsoft hopen, de ervaring van de gebruiker verbeteren. Zijn jullie blij met de nieuwe toevoegingen aan de Xbox app?

Update voor Xbox app Windows 10 nu beschikbaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch