Menu Premium

Update voor Gran Turismo 6 brengt nieuwe functionaliteiten

Karim Shehata 10/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In al het next-gen geweld van eind 2013 en begin 2014 zouden we bijna vergeten dat er een hele belangrijker race-game in de vorm van Gran Turismo 6 is uitgekomen voor de PlayStation 3. De game genoot waarschijnlijk minder aandacht dan dat Polyphony en Sony gehoopt hadden, maar toch wist het Japanse bedrijf de game wel aan de man te brengen bij de echte fans. Deze echte fans hebben ook weleens kritiek en daarom heeft Polyphony Digital deze bekeken en aangepakt. De nieuwe update voor Gran Turismo 6 brengt nieuwe functionaliteiten met zich mee na de eerdergenoemde kritiek van de community.

Zo kun je nu in de Open Lobby aan de slag met Time Trial, Drift Trial en Free Run. Daarnaast kun je nu alles filteren op de perfomance van een auto, ook terwijl je andere filters aan hebt staan. Ook is het mogelijk geworden om met Karts aan de slag te gaan op tracks die meerdere weertype’s ondersteunen, kun je de settings checken voordat je een race in gaat én zie je in de Race Alone-modus de andere auto’s niet meer. Deze zijn na het downloaden van de update te zien als lijnen.

Als klap op de vuurpijl zijn er nog wat andere dingen versimpeld in de game, want zo kun je bij de CARSsection in het My Home-menu nu gewoon naar een auto zoeken. Wachten hoef je niet op deze verbeteringen en nieuwe functionaliteiten, want de update is vanaf vandaag te downloaden voor Gran Turismo 6. De game van Polyphony Digital is vorig jaar exclusief verschenen voor de PlayStation 3.

Update voor Gran Turismo 6 brengt nieuwe functionaliteiten

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch