Menu Premium

UPDATE: De Clear Sky Challenge Mode voor The Division is uitgesteld

Samuel Boyd 02/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

UPDATE: Er blijken toch nog wat vuiltjes aan de lucht te zitten voor de Clear Sky Challenge Mode. Oorspronkelijk zou deze modus vandaag moeten verschijnen, maar het proces van het doorvoeren van de patch verliep “onsuccesvol”. Hierdoor is de Challenge Mode uitgesteld, terwijl het voor Ubisoft een uitdaging blijkt om de patch überhaupt door te voeren. Er is niet verteld hoe lang deze modus nu is uitgesteld.

Bron: VG24/7

Origineel bericht:

De hardcore The Division-speler zal misschien al gemerkt hebben dat vanochtend de servers er langer dan normaal uit lagen. Dit komt allemaal door de komst van de Clear Sky Challenge Mode. De nieuwe Challenge Mode is een toevoeging op de Clear Sky Incursion die al vorige week geïntroduceerd werd met de 1.2 update.

In de Clear Sky Incursion neem je het op tegen de Rikers en kan je allerlei nieuwe set-items en gear vinden. Allemaal leuk en aardig, maar de Incursion bleek niet uitdagend genoeg voor de fanatieke speler. Sommige gamers lieten al weten de Incursion in minder dan tien minuten uit te kunnen spelen. Dit was voor velen een teleurstelling, maar wees dus niet getreurd! De Clear Sky Challenge Mode moet hen namelijk weer even zoet houden door meer én sterkere vijanden en nog betere loot toe te voegen. Bovendien verdien je in de Challenge Mode Phoenix Credits!

De downtime van de servers voor onderhoud bleek deze week langer dan normaal te zijn. Mogelijk komen samen met de Clear Sky Challenge Mode ook nog andere aanpassingen en bug fixes. Dit zou zomaar eens kunnen, gezien de 1.2 update van afgelopen week ook nieuwe glitches en bugs heeft geïntroduceerd. Ubisoft heeft hier echter nog niets over los gelaten.

Momenteel zijn de servers nog down, maar de Clear Sky Challenge Mode is later vandaag te downloaden voor alle platformen van The Division. Ga jij je wagen aan de nieuwe Challenge Mode? Laat het ons weten in de comments!

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch