Menu Premium
Loading...

Until Dawn Valentines Day Trailer

Karen Koch 13/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Valentijnsdag, de dag van de liefde. Morgen kan je die speciale persoon in jouw leven verassen met chocolaatjes, een boeketje bloemen of misschien een iets minder afgezaagde verrassing. Sony maakt van ons allemaal hun Valentijn, want ze geven ons vandaag de Until Dawn Valentines Day Trailer.

Until Dawn is natuurlijk een nieuwe horror game die volledig afhankelijk is van de keuzes die de speler maakt. Zoals elke goede horrorfilm draait het om een groepje jongeren in een afgelegen hutje ergens. Afgelegen voor de normale mensen, want zoals het hoort dwaalt er natuurlijk wel een seriemoordenaar rond.

Daar is in deze trailer in het begin nog niet veel van te merken: gewoon een stel jongeren dat op een romantische trip naar niemandsland gaat, elkaar bekogelen met sneeuwballen, handjes vasthouden, alles wat een normaal, verliefd tienerstelletje doet. Dan wordt het feestje wreed verstoord. Alle mensen moeten rennen voor hun leven, terwijl de speler probeert zo veel mogelijk van hen in leven te houden. Hoe veel mensen halen het einde van de vakantie?

Until Dawn komt in de zomer van dit jaar uit. De game zal dan exclusief op de PlayStation 4 verschijnen.

Until Dawn Valentines Day Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch