Menu Premium
Loading...

Until Dawn komt exclusief naar de PlayStation 4

Gamekings Redactie 12/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Horror-games zijn niet meer wat ze geweest zijn. Series als Resident Evil zijn steeds meer de kant van de actie op gegaan en de nieuwe Silent Hill-delen zijn ook niet meer herkenbaar met het horror-gevoel van de eerdere games. De industrie geeft echter niet op en nu kunnen we naast The Evil Within nog een nieuwe horror-game verwachten. Until Dawn is van plan de angst voorop te brengen en het horror-genre opnieuw relevant te maken op Sony’s PlayStation 4: Until Dawn komt exclusief naar de PlayStation 4.

De trailer begint zoals zoveel horror-films beginnen. Acht vrienden gaan samen op vakantie naar een afgelegen huisje in de sneeuw. De hele trailer lijkt ook op een horror-film en bevat veel clichés. Toch is de trailer zeer effectief en lijkt de angst echt voorop te staan in deze game. De filmische beelden met de spannende muziek blijven spannend en het is afwachten of de uiteindelijke game deze spanning kan blijven houden.

De game zal wel moeten oppassen met clichés, want ze lijken er tot nu toe allemaal in te zitten. Het verlaten huisje met vrienden, een creepy bordspel om met geesten te communiceren, enge gasten met maskers op, noem het maar op. Daarentegen is een cliché natuurlijk wel een cliché, omdat het simpelweg werkt. Laten we hopen dat het ook werkt in deze game, zodat het horror-genre nieuw leven ingeblazen wordt.

Until Dawn komt exclusief naar de PlayStation 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch