Menu Premium

Until Dawn 2 gaat niet meer komen en dit is waarom

Hylke Haagsma 08/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Until Dawn was een PlayStation 4 exclusive waar horror fans hun dagelijkse dosis jump-scares duidelijk konden halen. De game kwam van Suppermasive Games en deze studio leverde een Heavy Rain achtige horrorgame af vol met keuze’s en daarbij horende consequenties. In de game volgde je een groep tieners ( classic) die vast kwamen te zitten op een ski resort. Uiteindelijk had jij als speler hun lot in handen. De gamers die een tweede deel wel zien zitten worden echter teleurgesteld…

Helaas geen Until Dawn 2

Pete Samuels is CEO bij Supermassive games en hij heeft aangegeven aan Game Informer waarom er geen Until Dawn 2 aan zit te komen. Er zijn schijnbaar nog steeds fans die een om een tweede deel vragen. Samuels wil spelers een soortgelijke ervaring geven maar het team niet dwingen om met hetzelfde verhaal en dezelfde personages te moeten werken. In plaats van Until Dawn 2 wordt er daarom aan iets wat The Dark Pictures Anthology heet gewerkt.

Maar wel andere soortgelijke horror games!

The Dark Pictures Anthology zal bestaan uit maar liefst vijf verschillende game ervaringen die ongeveer dezelfde mechanics zullen bevatten maar wel een ander verhaal zullen hebben. Daarnaast zullen er ook steeds nieuwe locaties en personage’s zijn. En wat is nou het allermooiste nieuws? Het is geen PlayStation exclusive en dus zul je de games kunnen gaan spelen op je PC, PS4 en Xbox One. Momenteel weten we dat de eerste game Man of Medan zal gaan heten. Ben je nou benieuwd naar deze eerste game in de nieuwe serie? Check dan hieronder even de trailer.

Zit jij te wachten op deze nieuwe horror games? Of had je liever Until Dawn 2 gezien? Laat het ons weten in de comments en stel daar ook al je vragen. En.. Beloof ons niet te veel wakker te liggen van de onderstaande trailer, dat willen we natuurlijk niet op ons geweten hebben.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch