Menu Premium
Loading...

Uncharted: The Lost Legacy toont een nieuw avontuur

Karen Koch 13/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met Nathan Drake zijn we na 4 hoofdgames en een hele hoop extra’s wel klaar. Of tenminste, Naughty Dog is dat. Gelukkig betekent dat niet dat we nooit meer een Uncharted zullen krijgen. Dat wordt nogmaals bewezen met deze nieuwe trailer. De trailer voor Uncharted: The Lost Legacy toont een nieuw avontuur in het Uncharted-universum, maar dan eentje zonder Drake… Maar mét Chloe en Nadine!

In een nieuw verhaal, dit maal in India, is Chloe op zoek naar de slagtand van Ganesha. Ganesha is natuurlijk een Hindu godheid met het hoofd van een olifant, vandaar de slagtand. Ze wordt bij dit avontuur bijgestaan door de inhuurkracht Nadine. Die hebben we in Uncharted 4 al ontmoet, alleen stond ze toen lijnrecht tegenover Nathan Drake. Ach, het is maar wie je betaald, toch?

De trailer laat weinig te wensen over: het heeft alles wat de eerdere Uncharted games ook hebben. Spanning, actie, humor, maar vooral, heel veel flashy scenario’s waar wij weer van kunnen smullen! Ook al zullen we Drake en Elena allemaal missen, een nieuwe blik op schatjagen kan nooit kwaad.

Uncharted: The Lost Legacy is, net als zijn voorgangers, exclusief verkrijgbaar op PlayStation consoles, de PlayStation 4, wel te verstaan. Aan het eind van de zomer kunnen we met dit eerste avontuur van Chloe en Nadine aan de slag, de game verschijnt op 22 augustus dit jaar.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch