Menu Premium
Loading...

Uncharted 4 krijgt een Survival Mode in december

Karen Koch 21/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is inmiddels al meer dan een half jaar geleden dat we ons laatste avontuur met Nathan Drake mochten beleven. Nu de goede herinneringen een plekje hebben gekregen, en we allemaal hebben verwerkt dat dit het laatste deel was, besloot Naughty Dog dat het tijd was voor iets nieuws. De multiplayer van Uncharted 4 krijgt een Survival Mode in december om lekker samen met je vrienden van te genieten!

Een aankondiging van een compleet nieuwe spelmodus kan natuurlijk niet zonder trailer gebeuren. Vandaar dat we vandaag dus ook nog eens van een paar nieuwe beelden kunnen genieten! De naam van de modus verraadt al veel, maar als je ook de trailer er nog eens bij bekijkt, dan is meteen duidelijk wat je kan verwachten. Een co-op modus waarbij de tegen golven en golven van bad guys mag knallen. Mocht je geen vrienden hebben, of zijn ze nog niet op jouw niveau, dan kan je ook altijd alleen spelen.

Voor de mensen die graag samen spelen: je kan met maximaal drie mensen tegelijk spelen. Dit betekent dat je twee vrienden kan uitnodigen om gezellig mee te doen. Dit moeten ze echter wel op hun eigen console en achter hun eigen TV doen, want een local split-screen wordt, naar alle waarschijnlijkheid, niet aangeboden.

De modus bevat in totaal 50 waves van vijanden waar je tegen moet strijden. Gelukkig mag je tussendoor af en toe saven, zodat je niet na één klein foutje alles meteen kwijt bent. Maak hier goed gebruik van, want elke paar waves komt er een ondode piraat op je pad. Deze zal zich niet gemakkelijk uit het veld laten slaan!

Uncharted 4 krijgt een survival mode exclusief op de PlayStation 4, aangezien de game zelf ook alleen op deze console te spelen is. Deze modus verschijnt als gratis update voor alle mensen die de game in huis hebben. Verwacht wordt dat je rond half december lekker los kan gaan met deze nieuwe modus. Hebben jullie er al zin in?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch