Menu Premium
Loading...

Ultimate Warrior is bevestigd als pre-order bonus voor WWE 2K14

Gamekings Redactie 15/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen januari hebben we gedwongen afscheid moeten nemen van Toy Head-Quarters, oftewel THQ, nadat de uitgever in december vorig jaar failliet ging. De uitgever die we kennen van onder andere de Saints Row-franchise en Homefront was genoodzaakt om alles van de hand te doen, nadat schuldeisers hun aandelen betaald wilden zien. Een van de franchises die onder de hamer ging, was WWE. In oktober vorig jaar kwam THQ met WWE ’13, maar dit jaar is de serie in handen van een nieuwe uitgever. Het is niemand minder dan 2K Sports, welke we vooral kennen van de NBA 2K-serie. Om te vieren dat zij nu verantwoordelijk zijn om WWE-fans te behagen, hebben ze iets leuks bedacht. De Ultimate Warrior is bevestigd als pre-order bonus voor WWE 2K14, waardoor fans kunnen spelen met de legendarische vechter uit de geschiedenis van het worstelen.

Het zal voor velen meer vragen- dan enthousiasme opwekken, maar voor fans van het professionele show-worstelen kan het niet anders dan een leuke extra zijn. James Brian Hellwig, beter bekend als The Ultimate Warrior, is zonder meer een held van de worstelsport te noemen. Een van zijn grootste rivalen is Hulk Hogan geweest. Zelfs mensen die niets met worstelen hebben, kennen Hogan wel. Niet iedereen weet dat hij flink op z’n plek is gezet door The Ultimate Warrior en deze laatstgenoemde heeft dan ook aardig zijn bijnaam waargemaakt. Hij wordt gezien als een van de beste worstelaars die de sport ooit gekend heeft. Voor fans is het dan ook goed nieuws dat hij speelbaar wordt in de eerste WWE-game gemaakt door 2K Sports.

Zelfs als we compleet objectief moeten blijven, kunnen we stellen dat 2K Sports zich onderhand aardig bewezen heeft. Ze zijn al jaar en dag aardig bedreven in het maken van sportgames. Zo nu en dan hebben ze te maken met een geduchte concurrent, maar de populariteit van hun franchises blijft groot. In de tijd dat THQ nog verantwoordelijk was voor de WWE-games ging ook dat niet onverdienstelijk. Het laatste deel, WWE ’13 werd positief ontvangen. Nu het stokje is overgenomen door 2K Sports moeten we nog maar zien waarin dat resulteert. Ondanks dat 2K Sports hun ervaring mee hebben, is het maken van een worstelgame hele andere koek en moeten we nog maar zien of het positief uitpakt. Het vertrouwen is er zeker. Laten we hopen dat ze dat vertrouwen niet beschamen. Het is sowieso goed nieuws dat ze eraan denken om een legende als Ultimate Warrior als pre-order bonus beschikbaar te maken, want dat is iets waar waarschijnlijk veel fans ontzettend blij van worden.

The Ultimate Warrior is bevestigd als pre-order bonus voor WWE 2k14

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch