Menu Premium

Ubisoft stelt The Division expansions Survival en The Last Stand uit

Franky Mangal 25/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gamers die met smart uitkeken naar nieuwe Tom Clancy’s The Division expansions zullen nog iets langer geduld moeten hebben. Ubisoft stelt de DLC’s Survival en The Last Stand voor The Division namelijk allebei uit. Survival en The Last Stand zijn de tweede en derde uitbreidingen die er voor The Division aan zitten te komen.

In eerste instantie stond de Survival expansion gepland voor een gelijktijdige release met de 1.4 update in oktober. In plaats daarvan zal in oktober alleen update 1.4 verschijnen en is Survival doorgeschoven naar een release later dit jaar. The Last Stand krijgt een release vroeg in 2017.

De update brengt zelf ook een aantal verbeteringen met zich mee. Zo zullen er diverse bugs verholpen worden, wordt de moeilijkheidsgraad verbeterd, uitrustingen en wapens beter gebalanceerd, de singleplayer ervaring wordt aangepakt, Dark Zone en PvP wordt beter in balans gebracht en zullen er ook diverse suggesties vanuit de community worden toegevoegd.

In een bericht op de officiële website zegt Ubisoft hier het volgende over: “Het nieuwe releaseschema zorgt er niet alleen voor dat we de algehele speelervaring kunnen versterken alvorens we nieuwe content uitbrengen, maar tegelijkertijd ook kunnen verbeteren door meer productietijd toe te staan. Hiermee garanderen we ook de kwaliteit van toekomstige updates.”

Het is niet voor het eerst dat The Division wordt getroffen door uitstel, de release van de game is door Ubisoft ook herhaaldelijk verschoven. Wat vind jij van het uitstel van The Division expansions Survival en The Last Stand? Laat het ons weten in de comments!

Bron: VG24/7

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch