Menu Premium

Uitslag van The Wall

Gamekings Redactie 14/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Wall zorgt altijd voor lekkere discussies, want het is onmogelijk om een consensus te bereiken over de uiteindelijke stand van The Wall. Logisch, want alle keuzes blijven subjectief natuurlijk. Zo hebben Skate en JJ hun keuzes gemaakt voor The Wall in de LA Today items. Zij hebben dit in drie delen gedaan en om je even een duidelijk overzicht te geven van hun uitslag van The Wall, kun je hier terecht.

Zoals je hebt kunnen zien in de items en de poll, hebben we dit jaar vijf categorieën: Kansloos XL, Kweetniet, Okay-ish, Lekker lekker, en Fuck YEAH! Allemaal stuk voor stuk genuanceerde categorieën natuurlijk. Genuanceerd genoeg voor Skate en JJ om games als Battlefield 4, Call of Duty: Ghosts, Super Mario 3D World, Watch Dogs, Titanfall, Dead Rising 3 en Destiny in een hokje te kunnen stoppen. Wat zijn volgens de twee heren dé games van deze E3? Is er überhaupt deze E3 een Kansloos XL game? Check de uitslag van The Wall.

Vorig jaar waren jullie een stuk strenger dan wij hier op de redactie. Of dat dit jaar ook het geval is, gaan we zien in The Wall E3 2013: People’s Choice. In de speciale The Wall poll kun jij hetzelfde oordeel vellen over de selectie games van The Wall, zoals Skate en JJ gedaan hebben. Aanstaande zondag wordt jouw Wall bekend gemaakt. Check dus vooral dit weekend The Wall E3 2013: People’s Choice en vergeet zelf niet te stemmen in de poll!

Uitslag van The Wall

Uitslag van The Wall

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch