Menu Premium

Ubisoft’s Eagle Flight en Trackmania Turbo zijn vanaf vandaag beschikbaar voor de PlayStation VR

Erwin Prins 08/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ook Ubisoft zit niet stil op het gebied van virtual reality. Zo kregen we op de afgelopen E3 alvast een uitgebreide blik op de speciaal voor VR ontwikkelde game Eagle Flight en is de Franse uitgever bezig geweest om Trackmania geschikt te maken voor virtual reality. Beide games zijn vanaf vandaag beschikbaar voor de PlayStation VR.

In Eagle Flight – eerder al uitgebracht voor de Oculus Rift – verken je Parijs vanuit de lucht. In de multiplayer kan je al vliegend de strijd aangaan met vrienden. Ook biedt de game een singleplayer mode. Snelheid en zo goed mogelijk manoeuvreren dwars door de Franse hoofdstad is daarbij key.

Een andere game waar snelheid een hoofdrol speelt is Trackmania Turbo. De meest recente uitgave in de serie is voorzien van een gratis update waardoor ook deze game klaar is voor virtual reality. Met maar liefst 40 exclusieve VR-banen verspreidt over vier omgevingen is de VR-content aanzienlijk. Nog niet in het bezit van de laatste Trackmania? Een gratis demo laat je alvast vier banen uitproberen.

Eagle Flight is naast de Oculus Rift nu dus ook verkrijgbaar voor de PlayStation VR. Op 20 december komt de game tot slot ook nog naar de HTC Vive. Trackmania Turbo is al een tijdje uit voor de PlayStation 4, Xbox One en de PC. Verwacht binnenkort meer Ubisoft aan het VR-front. Zo is men onder meer bezig met Bridge Crew. De recent nog uitgestelde Star Trek game is evenals Eagle Flight specifiek ontwikkeld voor virtual reality en komt in maart uit.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch