Menu Premium

Ubisoft wil exploiters The Division Falcon Lost straffen

Tim Koelen 18/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week was de allereerste grote update voor Tom Clancy’s The Division, waarbij een Incursion met de naam Falcon Lost werd toegevoegd aan de game. Al gauw hadden spelers ontdekt hoe je misbruik kon maken van een exploit in de eerste grotere end-game missie. Ubisoft wil nu de spelers straffen die gebruik hebben gemaakt van de exploit.

Ubisoft’s community manager, Natchai Stappers, heeft op het forum van Ubisoft aangegeven dat de spelers niet ongestraft zullen blijven. “We werken aan een oplossing wat betreft de exploit. Het is tegen onze ‘Code of Conduct’ om misbruik te maken van exploits en ons team kijkt wat er mogelijk is als het gaat om het straffen van de spelers die hier misbruik van hebben gemaakt”, aldus Stappers.

Wat de straf precies in zal houden, is nog maar de vraag. Overigens zijn er ook andere problemen met The Division, gezien de Daily Missions op het moment van schrijven al drie dagen hetzelfde zijn in de game. Dat er geen nieuwe Daily Missions kwamen was ook het geval voordat de Incursions-update verscheen, maar het verschil is dat de missies nu in ieder geval elke dag nog te spelen zijn. Wat er op dit gebied precies aan de hand is, is niet bekend.

Bron: VG24/7

Ubisoft wil exploiters The Division Falcon Lost straffen

Ubisoft wil exploiters The Division Falcon Lost straffen

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch