Menu Premium

Ubisoft verlengt Rainbow Six Siege beta tot 4 oktober

Mark Bischoff 01/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Iedereen die zich had aangemeld voor de beta van Rainbow Six Siege heeft de afgelopen dagen met de game los kunnen gaan. De beta zou eigenlijk afgelopen maandag al eindigen, maar is op die dag verlengd tot en met vandaag. Ubisoft heeft nu laten weten dat ze de beta voor een tweede keer verlengen, en wel tot en met zondag 4 oktober.

De beslissing om de beta te verlengen, is het gevolg van de technische problemen die spelers de afgelopen week ondervonden tijdens het zoeken van een game. Hoewel er in eerste instantie een kans van 60% zou zijn om een geschikt potje te kunnen vinden, bleek dit percentage veel lager te liggen. Inmiddels zijn de meeste problemen opgelost, maar geeft Ubisoft wel aan dat er een wachttijd van 30 tot 45 seconden kan zijn. Als goedmakertje is er vanaf morgenmiddag double xp te verdienen in de beta van de tactische shooter, en kunnen spelers nog proberen meerdere dingen te unlocken zoals extra operators of skins.

Daarnaast laat Ubisoft weten dat ze iedereen die aan de beta heeft meegedaan, willen bedanken voor hun geduld, steun en feedback. De Rainbow Six community is volgens Ubisoft altijd belangrijk geweest en de uitgever hoopt dat dit nog lang zo mag blijven.

De beta van Rainbow Six Siege is dus nog speelbaar tot aanstaande zondag op PC, PlayStation 4 en Xbox One. Ga jij de komende dagen nog even verder knallen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: VideoGamer

Ubisoft verlengt Rainbow Six Siege beta tot 4 oktober

Ubisoft verlengt Rainbow Six Siege beta tot 4 oktober

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch