Menu Premium

Ubisoft trakteert: speel The Crew gratis op PC

Tim Koelen 08/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de E3 van dit jaar liet Ubisoft weten dat ze hun 30-jarige jubileum uitgebreid gingen vieren met vele gratis games. Onder de naam Ubi30 wordt er via de Ubi Club in zeven maanden tijd iedere maand een gratis game weggegeven. Vanaf 14 september zal Ubisoft’s MMO-Racer The Crew gratis op PC te spelen zijn.

Voorgangers van deze ludieke actie waren Prince of Persia: Sands of Time die in juni gratis was en Splinter Cell in juli. Op dit moment is Rayman Origins de gratis game die Ubisoft weggeeft, maar let op: je hebt hiervoor nog enkele dagen om de game te kunnen downloaden.

Zo toevallig is het niet, dat Ubisoft The Crew weggeeft. De game krijgt in november namelijk een nieuwe expansion genaamd Calling all Units, waarin het principe van de Cops and Robbers terugkomt. Karim vertelt hier meer over in deze preview vanaf de Gamescom. Deze DLC zal 29 november beschikbaar zijn, en voor de gamer die The Crew nog niet in bezit heeft zal er op dezelfde datum een The Crew Ultimate Edition uitkomen. De Ultimate Edition zal alle content bevatten die er tot dan toe is uitgekomen voor The Crew.

Heb je The Crew nog niet gespeeld en lijkt dit je de uitgelezen kans om door deze actie de game te checken? We willen het van je weten in de comments!

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch