Menu Premium

Ubisoft trakteert: Beyond Good and Evil gratis voor PC

Tim Koelen 13/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het feest is nog niet afgelopen als het aan Ubisoft ligt. Zij vieren tot aan het einde van dit jaar hun 30-jarige jubileum, en dat doen ze door iedere maand een gratis game weg te geven. Het is dit keer de beurt aan een klassieker, want vanaf vandaag is Beyond Good and Evil gratis voor PC.

Eerder deze maand kwam Ubisoft al met het nieuws dat Michel Ancel samen met zijn team bezig is met het maken van een sequel voor Beyond Good and Evil. Heb je de eerste titel dus nog niet gespeeld, of wil je de game herbeleven? Dan is dit de uitgelezen kans om de game te kunnen spelen. De game is alleen te downloaden via de Ubisoft Club en is uitsluitend voor PC te spelen.

De games die eerder gratis werden weggegeven onder de Ubi30-actie waren The Crew, Rayman Origins, Splinter Cell en Prince of Persia: Sands of Time. Beyond Good and Evil zal maar voor een maand gratis verkrijgbaar zijn, daarna zal hij plaatsmaken voor een volgende game die voor nop te downloaden valt.

Het is al een tijd geleden dat Beyond Good and Evil uitkwam, namelijk in 2003. De game maakte furore op de PlayStation 2, de eerste Xbox en de GameCube. Ga jij, 13 jaar later, de game opnieuw spelen? Laat het weten in de comments!

Bron: VG24/7

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch