Menu Premium

Ubisoft trakteert: Assassin’s Creed 3 gratis voor PC

Gijs Mak 01/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na Prince Of Persia: Sand Of Time, Splinter Cell, Rayman Origins, The Crew, Beyond Good and Evil en Far Cry 3: Blood Dragon is het nu de beurt aan Assassin’s Creed 3. Deze game is een maand lang gratis te downloaden omdat Ubisoft z’n dertigste verjaardag viert, dus sla je slag!

Het is de laatste maand van dit jaar dat Ubisoft de vlaggen uithangt. De publisher bestaat dit jaar 30 jaar en viert dit door sinds juni iedere maand een maand lang een game gratis aan te bieden voor de PC. Als je snel bent, ben je nog op tijd voor Far Cry 3: Blood Dragon, want die game is namelijk nog tot 6 december gratis te downloaden.

Zo vlak voor het einde van het jaar is het dus de beurt aan een game binnen de Assassin’s Creed-serie. Assassin’s Creed 3 kwam uit in 2012 en is de vijfde game binnen de Assassin’s Creed-serie. De game speelt zich af in Noord-Amerika ten tijde van de Amerikaanse onafhankelijkheidsoorlog.

Er lijkt goed nagedacht te zijn om Assassin’s Creed 3 op de valreep weg te geven, want afgelopen maand kwam Assassin’s Creed The Ezio Collection al uit voor Xbox One en PlayStation 4. In deze Retrospective gaan we dan ook wat dieper in op het verleden van de franchise.

In een jaar waarin er geen nieuwe Assassin’s Creed uit is gekomen, weet Ubisoft de mensen goed lekker te houden door de aandacht op de eerdere delen te richten. Een poging om gamers die eerder de Assassin’s Creed-serie links hebben laten liggen alsnog bij de serie te betrekken?

Wil je Assassin’s Creed 3 downloaden? Dan moet je wel even lid worden van de Ubisoft Club. Twijfel je nog of je of je Assassin’s Creed 3 gaat downloaden? Check hier dan onze review van de game uit 2012.

Bron: Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch