Menu Premium

Ubisoft tolereert team-killing niet meer bij launch Rainbow Six Siege

Karim Shehata 30/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De afgelopen dagen kon je Rainbow Six Siege alvast flink aan de tand voelen middels de open beta. De game verschijnt morgen ‘voor het echie’, waardoor je vanaf morgen dus samen met je vrienden tactisch te werk kunt gaan in Rainbow Six Siege. Het is echter heel vervelend wanneer je daarin gehinderd wordt door mensen die de game minder serieus nemen, en daardoor onder meer het vuur openen op teamgenoten. Hier hadden spelers in de open beta nog weleens last van, maar bij launch zal dit niet meer getolereerd worden door Ubisoft.

Dit is wat Ubisoft zegt op Twitter. De uitgever geeft antwoord op een persoon, die vraagt of er iets gedaan wordt aan “trolls die mensen van hun eigen team killen.” Het officiële Rainbow Six-kanaal geeft hier een gepast antwoord op: “Ja. We hebben een plan om dit af te handelen. Het (het killen van teamgenoten) wordt niet getolereerd bij launch”, aldus Ubisoft.

Wat dit plan precies mag inhouden, is niet bekendgemaakt door Ubisoft. Laten we in ieder geval met z’n allen hopen dat het vanaf morgen echt niet meer getolereerd wordt!

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege verschijnt morgen voor PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: DualShockers

Ubisoft tolereert team-killing niet meer bij launch Rainbow Six Siege

Ubisoft tolereert team-killing niet meer bij launch Rainbow Six Siege

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch