Menu Premium

Ubisoft teast toekomstige backwards compatible Xbox 360-titels

Jeroen Wiersma 08/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De beta voor de langverwachte backward compatibility-functie voor de Xbox One loopt sinds 15 juni en in het najaar, naar verwachting in november, wordt het programma gelanceerd. Ubisoft is een van de partijen die hier al vroeg zijn steun aan heeft betuigd en doet dit vandaag opnieuw door toekomstige titels te teasen.

Die steunbetuiging blijkt onder andere uit de actie rond Rainbow Six: Siege; Als je deze aanschaft, krijg je ook de Xbox 360-games Rainbow Six: Vegas en Rainbow Six: Vegas 2. Sinds vandaag kunnen fans stemmen op de Xbox 360-titels die zij graag backward compatible op de Xbox One willen zien. Op de Mexicaanse Facebook-pagina van Ubisoft kun je niet stemmen, maar hebben ze wel een afbeelding gedeeld met titels die mogelijk de backwards compatibility behandeling zullen krijgen.

Assasin’s Creed deeltje 1, Far Cry 3, Splinter Cell: Blacklist, Prince of Persia, Rayman Origins… Met meer dan 1.000 verschillende Xbox 360 games zijn de mogelijkheden bijna eindeloos voor Ubisoft. Welke games kunnen volgens jou echt niet ontbreken in de lijst van Xbox 360-games die hun opwachting gaat maken op de Xbox One?

Bron: VG24/7

Ubisoft teast toekomstige backwards compatible Xbox 360-titels

Ubisoft teast toekomstige backwards compatible Xbox 360-titels

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch