Menu Premium

Ubisoft teaset operator Mira in nieuwe Rainbow Six Siege Velvet Shell video

Karim Shehata 02/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ubisoft is Operation Velvet Shell aardig aan het pushen. Eerder kregen we al teasers van de nieuwe map Coastline en operator Jackal, terwijl het nu de beurt is aan Mira, de tweede operator die met deze content update meekomt. In de nieuwe Rainbow Six Siege Velvet Shell video, die onder dit bericht te bekijken is, krijg je een kleine glimpse van wat zij kan!

Mira lijkt een zeer interessant personage te gaan worden, gezien zij een gat in muren kan maken die anders onbreekbaar zijn. De operator Thermite kan wel door deze muren heen, maar sloopt ze dan helemaal of loopt tegen jammers aan, waardoor zijn speciale breaching charge helemaal niet werkt. Of dat laatste van toepassing is op Mira weten we nog niet, maar wat we wel weten is dat ze gaten interessante gameplay-mogelijkheden met zich meebrengen naar Rainbow Six Siege.

Mocht het bovenstaande verhaal je in de oren klinken als Chinees, dan kun je daar snel verandering in brengen. Rainbow Six Siege is aanstaand weekend namelijk gratis te spelen op PC, PlayStation 4 en Xbox One, waarna Operation Velvet Shell uitkomt. Mocht dit weekend je interesse dus gewekt worden, dan kun je daarna dus meteen aan de slag met nieuwe content.

Op de Rainbow Six Siege Invitational, die ook dit weekend plaatsvindt, kun je op 5 februari om 17:15 op dit Twitch-kanaal volgen wat Velvet Shell allemaal te bieden heeft. Vervolgens zal de update twee dagen later, op 7 februari dus, uitkomen voor PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch