Menu Premium
Loading...

Ubisoft teaset een game in Watch Dogs 2

Karim Shehata 14/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Watch Dogs 2 komt morgen officieel uit, maar al veel mensen – buiten de pers om – hebben de nieuwe game van Ubisoft in handen. De hackgame blijkt een hoop easter eggs te bevatten en misschien is de grootste al ontdekt. Het lijkt er namelijk sterk op dat Ubisoft een game aan het teasen is in Watch Dogs 2, zoals je hierboven kunt zien.

De trailer begint zodra hoofdpersonage Marcus Holloway een typisch kastje in Watch Dogs 2 hackt, iets wat je vaker gaat doen in de game. Meteen krijgt de speler een Ubisoft logo in beeld, zoals je gewend bent aan het begin van een trailer. Onder begeleiding van wat cowboymuziek, zie je verschillende beelden in de ruimte, waarna je de connectie met de trailer verliest en even heel snel opnieuw Ubisoft in beeld ziet. Hierna hervat de game zich gewoon weer.

NeoGAF-gebruiker FlammableAce vond de trailer in de game en legt uit hoe hij tegen deze trailer is aangelopen:

“This wasn’t a main story mission, It was a (hidden?) side mission that opened up after I stumbled upon a guy on the phone who happened to be a Ubisoft employee talking about Assassins Creed Syndicate, Unity and ‘Osiris’ leaks.”

Het zou dus iets kunnen zijn wat specifiek voor deze game is gemaakt, maar het zou dus ook een nu al legendarische start van een nieuwe IP kunnen zijn. Wellicht dat dit de klapper van Ubisoft is voor de E3 2017? Laat vooral je eigen gedachten de vrije loop in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch